DOMAĆE PJEVAČICE PRIJE OPERACIJA: Brena Je Rekorder, OPERISALA SVE NA LICU – KAD VIDITE KAKO JE IZGLEDALA ŠOKIRAT ĆETE SE

Uncategorized

Poznate dame sa estrade, ali i iz sveta šou-biznisa, generalno, pre nego što su se obogatile i počele da žive lagodnim životom, imale su hirurga koji im je pomogao da promene lični opis, a Severina Kojić, Marina Visković, Dara Bubamara, Sofija Milošević i Emina Jahović samo su neke od javnih ličnosti čije su se šokantne fotografije bez ijedne estetske operacije pojavile na društvenim mrežama i šokirale neprepoznatljivošću lica.

Pogledajte koje su se to žene s naše scene sramile pravih lica, te su se odlučile da pokucaju na vrata koja ih još uvIJek čine manje ili više pristojnim za gledanje, prema rIJečima korisnika društvenih mreža.

Sofija Milošević

Plavokosa manekenka koja je poznata po istorijatu veza sa Ademom Lajićem, Viktorom Troickim, Milošem Bikovićem i nekolicinom dobrostojećih sportista upecala je svoje izabranike uz asistenciju operacije brade, nosa, usana, ali i jagodica, uz neminovno farbanje kose u platinsto plavu nijansu, bez koje bi podsećala na prosJečnu manekenku.

Severina Kojic

Splićanka koja iznova šokira javnost potezima i koja se proslavila tek nakon svog porno-snimka koji je isplivao u javnost titulu velike zvijezde nije imala na fotografiji na kojoj je još kao tinejdžerka popunila usne filerima, a primetan je i baburast oblik nosa, kao i drugačije vilične kosti. Kontroverzna pevačica periodičnim botoksom u predelu čela i očiju prikriva najljepše bore koje svedoče o zrelosti žene, sume novca koje je uložila u operacije iznose oko 30.000 eUra.

Lepa brena

https://www.instagram.com/pravo_vip_lice/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply