DOKAZANO UBIJA SVE BOLOVE ZA 2 MINUTA: Može Da Izliječi Cijelo Tijelo, Najmoćniji Prirodni Lijek Na Svijetu! (RECEPT)

Zdravlje

Jeftin je, lako dostupan, a sve što treba da uradite da biste se riješili bolova jeste da ga pomešate sa vodom i utrljate na bolno mjesto

Još uvijek traje ljeto – vrijeme kada najviše vremena provodimo na suncu, a tada bi trebalo paziti na tri najvažnije stvari – hidrataciju tijela, zaštitu od sunca i odmor, kako bi tijelo moglo da se zaleči i održava zdravim.

Najčešći problem tokom ljeta jesu bolovi u mišićima i zglobovima, nastali usled iznenadne povećane aktivnosti, kao i suha koža, zbog znojenja i uticaja UV zraka.

Mi vam predlažemo da isprobate jedno od najboljih rješenja – domaći magnezijumov losion, odnosno ulje magnezijuma, koje može da riješi sve te probleme u jednom potezu!

Kao što možda već znate, magnezijum je ključni mineral u ljudskom tijelu, koji je neophodan svim ćelijama u tijelu, kako bi mogle da funkcionišu. Čak 300 hemijskih procesa u tijelu zahtjeva prisustvo magnezijuma, što znači da moramo da ga unosimo u dovoljnim količinama svakog dana.

Ovo su neke od funkcija magnezijuma u tijelu:

Popravlja zdravlje kostiju
Reguliše nivo energije
Pospješuje apsorpciju vitamina D iz sunca
Ubrzava zaceljivanje rana
Ublažava upale
Stimuliše cirkulaciju
Snižava rizik od dijabetesa
Ipak, iako je veoma važan, zbog nepravilne ishrane mnogi ljudi ne unose dovoljno magnezijuma. Vi počnite što prije, jer njegov nedostatak ima ozbiljne posljedice.

Osim ishrane, postoji još jedan način da unesete magnezijum u tijelo, i to prečicom – kroz kožu. Ovom metodom sigurno ćete zadovoljiti preporučeni dnevni unos (za žene 280-300 mg, za muškarce 270-400 mg), a za to vam je potrebna samo ključala voda i magnezijum hlorid.

Doktor Norman Šeli, američki specijalista za holističku medicinu, sproveo je istraživanje, prilikom kojeg su učesnici svakog dana na kožu nanosili domaći losion od magnezijum hlorida.

Sastojci: 3 kašike ključale vode, pola šolje magnezijum hlorida

Priprema i primjena: Sve što treba da uradite jeste da pomiješate vodu sa ovim moćnim prahom i nanesete na kožu! Pomoću ovog losiona, možete da se oslobodite bolova u kostima i mišićima – samo utrljajte losion na bolno mjesto i sačekajte 2-3 minuta. Bićete oduševljeni rezultatom!

Istu smjesu možete da koristite za redovnu njegu kože tijela, umjesto standardnih krema punih hemikalija, samo ovoj smjesi dodajte i šea puter.

(Stil.kurir.rs)

Leave a Reply