DARKO LAZIĆ PONOVO U BOLNICI? MORA NA OPERACIJU: Marina se uhvatila za glavu, EVO ŠTA SE DESILO! FANOVI U ŠOKU

Novosti

Darko Lazić smršavio je 70 kilograma otkako je operacijom smanjio trbuh prije osam mjeseci, a sada mu opet ide pod nož jer se želi riješiti viška kože!
Folker je zakazao operaciju na jesen, kada će liječnici drastično odsjeći višak kože koji mu je ostao nakon gubitka kilograma.

– Darkova koža visi i to mu smeta, pa se odlučio zategnuti. Zamislite koliko kože ostane za nekoga tko je težio 142 kilograma, a sada težak 72 ?! Uspio je postići željenu težinu, a ovom operacijom imat će tijelo kao mannequin – kaže izvor blizak folkeru i nastavlja:
– Rekao mi je da će uraditi još jednu operaciju i da više ne razmišlja o tome. Muka mu je od doktora. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživio stravičan promet prije dvije godine. Ali on je željan toga, jer želi biti lijep i napet nakon dužeg vremena.
Darko je odlučio smanjiti želudac prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Pjevač je priznao da se zbog svoje debljine nije mogao micati.
– kilogrami su mi bili veliki downside jer fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti raditi. A kretanje mi je predstavljalo downside zbog težine. Moja krvna slika nije bila najbolja, što je moglo uzrokovati puno veće probleme. Razgovarao sam s liječnicima i oni su mi rekli da je najbolje rješenje smanjiti moj trbuh. Cijeli postupak je prošao bez problema, imam nekoliko malih posjekotina na trbuhu. S posla kilogrami padaju sami od sebe – rekao je Lazić.
Nakon operacije jeo je samo kašu, a kad je počeo konzumirati čvrstu hranu, jeo je tri puta manje nego prije!

Leave a Reply