DA LI JE MOGUĆE DA IMA MILIONE, A Ovako Izgleda? – NASTAO HAOS NA INTERNETU Zbog Jelene, EVO U Čemu Se Pojavila (FOTO)

Uncategorized

Jelena Đoković jedna je od najpoznatijih supruga na svijetu obzirom da je supruga prvog reketa svijeta, Novaka Đokovića. Naime, nju svi znaju kao prilično povučenu djevojku, koja uvijek izgleda vrlo jednostavno sa minimumom šminke na sebi, odmjerenom odjećom, ali i prilično zanimljivim stavovima. Naime, Jelena je u jednu ruku samozatajna, ali isto tako ona ima vrlo zanimljiv pristup životu i životnim izborima, koje vrlo rado dijeli sa svojim pratiocima, ali je zbog toga veliki broj ljudi i kritikuje, na što se ona ne obazire previše.

Naime, vrlo je zanimljivo kako mnogi smatraju da je Novakov holistički pristup životu i svim situacijama zapravo Jelenina ideja, a neki idu toliko daleko da kažu kako ga ona manipuliše tim stvarima i da Novak ranije nije bio takav. Bio ne bio, Novak je sretan i to se vidi kada je Jelena pored njega, jednostavno vidi se da su njih dvoje odličan par. Međutim Jelena je i dalje često na tapeti, a ovog puta to je zbog njenog stajlinga. Naime, ona je gostovala u jednoj emisiji gdje je obula bijele patike, poderane farmerke i neku običnu majicu, dok joj je kosa bila u polurepu. Jelena je tada rekla kako je postala “obično dosadna” i da uživa u tome, jer nema potrebe da kupuje stvari.

S druge strane mnogi su pisali kasnije po društvenim mrežama da ne mogu vjerovati da ona tako izgleda, i da žena ima milione jer ne izgleda uopšte tako. Naime, vjerojatno svi misle da ako ima novca mora da bude ultra kul i da je uvijek tip top sređena, ali Jelena kaže kako ima najviše samopouzdanja kada je prirodna.

Leave a Reply