Cijeli SVIJET BRUJI O OVOM SLUČAJU: Dječak(15) Doživio Moždani Udar, A Razlog Treba Da Bude Upozorenje Svim Roditeljima- OVO NIJE NORMALNO ( VIDEO)

Zdravlje

Da je svijet stvarno pun bizarnosti i raznih stvari u koje ne možemo povjerovati da su se desile svjdeoči i ova vijest koja nam dolazi iz grada Naningu u Kini koja se desila u martu mejsecu kada je u cijelom svijetu bila na snazi pandemija i skoro sve države su bile uvele obavezni karantin i policijski sat.


Naime, dječak koji je star svega 15 godina doživio je moždani udar, a glavni razlog toga jeste da je dok je boravio u karantinu više od mjesec dana, igrao video igrice bez prestanka.
To i nije toliko strašno da on nije sapavao samo dva sata dnevno.
Njemu se zbog moždanog udara oduzela prvo lijeva strana tijela, a kada je odvežen u bolnicu i kada su ustanovili da je preživio moždani udar, doktori su pitali roditelje kao je dječak provodio vrijeme u karantinu.


Oni su mislili da on prati online najstavu i da uči i da se zabavlja sa vremena na vrijeme, a njegova majka je za medije izjavila kako je on zaključavao vrata i prozore kako ona i njen muž ne bi mogli ući i vidjeti šta to on radi.
Nakon što je smješten u bolnicu ona je pregledala njegov kompjuter i vidjela u jednom razgovoru sa prijateljem kako je razgovarao da je umoran i da spava samo dva sata dnevno.
Doktori su u svom izvještaju naveli da je upravo nedostatak sna i redovna prehrana glavni razlog zašto je doživio moždani udar jer mozak nije bio dovoljno opskbrljen kiseonikom.
Rezultat svega toge jeste moždani udar i paralizovana lijeva ruka.

Doktori savjetuju da ne dozvoljavate djeci da dugo igraju igrica i da pokušate svoju djecu da animitrate na neke druge načine.

Koji je vaš komentar?

Leave a Reply