BILA JE NAJLJEPŠA TURSKA GLUMICA, DOBIJALA 20.000 EURA PO JEDNOJ EPIZODI SERIJE: A Onda Je Prije Godinu Dana Nestala I TRANSFORMISALA SE, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Novosti

Zovu je žena sa hiljadu lica, a najplaćenija je i najuticajnija turska glumica.

Nurgul Ješilčaj (44) po jednoj epizodi serije dobija honorar od 20.000 eura, odnosno preko dva miliona dinara, a to je potpuno opravdano jer se već zna da će serija u kojoj ona glumiti biti najgledanija.

Nurgul prihvata isključivo glavne uloge, mada tvrdi da ih ne bira po visini honorara, već prema veličini izazova. Bila je prva velika turska zvijezda koja je snimila ljubavne scene sa ženom, glumila je alkoholičarku, proslavila se kao Jasemin iz serije “Ljubav i kazna”, a bio je zapažen i nastup u jednom od najvećih projekata turske televizijske produkcije “Asmali konaku”.

Nakon godinu dana pauze, turska glumica Nurgül Yeşilçay (44) ponovno stiže na male ekrane. Najprije se okušala u ulozi sultanije Kosem, a sada će glumiti u novoj seriji ‘Gulperi’. Pauzi je iskoristila da poradi na svom izgledu.

Medijima je otkrila da je bila na dijeti i smršala sedam kilograma, ali prije toga je isprobala i botoks i sve je krenulo naopako. Ispostavilo se da njeno tijelo ne reaguje dobro na botoks jer je burno reagovala i završila sva otečena, pa kaže da joj više ne pada da eksperimentiše.

Leave a Reply