“AUTO MI JE BIO PUN VODE, NISAM MOGAO IZAĆI”: Nakon Poplava Od Sinoć, OBJAVLJENI JEZIVI PRIZORI

Uncategorized

Skretao sam iz Branimirove na Strojarsku i odmah sam upao u vodu. Nisam mogao znati da je toliko duboka. Izgledalo je kao lokva i mislio sam da ću moći proći, ispričao nam je to vozač Mercedesa koji u petak uvečer zapeo u potopljenom podvožnjaku u Zagrebu.

Požalio se kako mu nitko od hitnih službi nije želio pomoći. Mahao im je, ali nitko nije reagirao, prenose “24 sata.hr”.

  • Voda je polako ulazila u auto, ja sam vikao policajcima da im kažem, ali oni nisu ni izašli iz auta. Kroz 15 minuta je došla do vrata. Prije toga sam plutao i auto se okretao. Vatrogasci mi nisu željeli vezati automobil sajlom – požalio se vozač.

Kad se Mercedes napunio vodom više nije mogao otvoriti vrata i izaći. Morao je čekati dok ne opadne razina vode.

preuzmi
  • Čekao sam dok se voda nije spustila ispod struka. Onda sam izašao – rekao je kratko vozač. Potvrdio je da mu je automobil na kraju izvukla vučna služba oko 1 sat.

Novinari “24 sata.hr” uspjeli su doći i do jednog vozača koji je u noći na subotu zapeo na Miramarskoj.

auto
  • Auto mi se samo ugasio. Mislio sam da će se upaliti i da odem nazad, ali voda je već ispunila kabinu. Uhvatio me strah, a vrata se nisu otvarala. Nasreću u zadnji tren sam sav mokar uspio izaći, ne znam što bi bilo da nije tako – u dahu je za “24. sata.hr” ispričao mladić koji je autom zapeo u podvožnjaku na Miramarskoj.

Leave a Reply