ANABELA SPREMILA POKLON ZA LUNINU BEBU: Prvo iznenađenje za unuku, LUNA ODUŠEVLJENA

Novosti

Pjevačica Anabela Atijas otkrila je da se ništa nije promijenilo u njenom odnosu sa Markom Miljkovićem, vjerenikom njene kćerke Lune Đogani, sa kojim njena nasljednica čeka svoje prvo dijete.

Kao što je poznato, Anabela i Marko imali su žestok sukob tokom učešća u Zdaruzi 3, a pjevačica kaže da ne juri ništa, već da pušta da vrijeme uradi svoje.


– Ništa se nije promenilo, stvarno niko od nas nema, bar sam ja ubijeđena u to, više nikakvu zlu namjeru. Prosto se nije desio momenat, a vjerujem da će da se desi. Nisam sad nešto luda da jurim, ako bude trebalo, ako ne, život ide dalje, Bože moj. Mislim da je ta beba dovoljano dobar razlog da se svi zamislimo i zapitiamo, vrijeme će učiniti svoje – rekla nam je pjevačica.

Anabela se prisjetila perioda kada je ona bila u drugom stanju, pa ispričala da je tada voljela poklone, ali i “koverte”, pa će ona biti baka koja će svojoj unuki dati novac u koverti.

– Nisam razmišljalla o poklonu za unuku. Kada sam ja bila u tom nekom periodu voljela sam poklone, ali sam najviše voljela koverte zato što nekako ti najbolje znaš šta ti treba za tvoje dijete. Tako da ću ja vjerovatno da budem u tom fazonu, da razmišljam pametno – rekla nam je pjevačica.

Ona je tokom rijalitija više puta Luni govorila da će njene postupke shvatiti kada bude majka, pa smo je pitali, da li se promijenilo nešto u njihovom odnosu i da li sada Luna razume pojedine situacije zbog kojih se sukobila sa njom.


– Svaka majka to kaže, rekla mi je par puta: “E, tek te sad razumijem za neke stvari”, to je normalno, svi to treba da osjetimo na svojoj koži. I meni je majka govorila: “Tek ćeš neke stvari da vidiš kad budeš imala svoje dijete”. To ne kažem Luni, ali vidim da ona to i sama uviđa i oseća tu čudnu ljubav koja je polako obuzima i koja će da bude sve veća i veća – rekla nam je pjevačica.

– Odličan nam je odnos, volim što me pita za sve i prosto mi vjeruje i voli da sluša, ja sam imala tri trudnoće, nije puno daleko ta zadnja, sedam godina, vrlo često razmenjujemo sve to – zaključila je Anabela.

(Telegraf)